Kampányhónapok

Tevékenységek bemutatása

A 2013. február 1. – 2014. január 31. között tervezett projekt Lakossági Tanácsadó Iroda, Nagykanizsán történő kialakítására és működtetésére irányul.

A tevékenységek bemutatásánál az alábbi logikát követtük. Külön témaként kezeljük az iroda kialakításához szükséges eszközök és kiadványok beszerzését, illetve azokat a médiakampány elemeket (rádió, tv, újság) melyek végig kísérik az iroda tényleges működését 2013. február 1. és 2014. január 31. között. Ebbe a témába soroltuk a projektet ugyancsak végigkövető weblap kifejlesztését, illetve a szóró ajándékok és nyereményajándékok beszerzését, valamint 3 alkalommal történő nem fenntarthatósági tematikájú rendezvényen történő megjelenést „zöld sátorral”.

Az iroda jelen projekt ideje alatt történő működése során, az általános tevékenység mellett 5 alkalommal tartunk témahónapokat. Ezen témahónapok során az adott témához kapcsolódóan megvalósuló rendezvényeket, megjelenéseket témaspecifikus médiakampányokat külön jelenítjük meg. Fentiek alapján 6 témát különböztetünk meg:

1. téma: Iroda kialakítása

2. téma: Víztakarékosság – 2013. március

3. téma: Környezetbarát termékek- 2013. május

4. téma: Környezet és társadalom harmóniája – 2013. június

5. téma: Anyagtakarékosság

6. téma: Energiatakarékosság